"twittering is yummy twittering is fun!!!"

Thursday, September 29, 2011

who is the real "Akim"?????

well,hello there world!!!!!!!!!!! ho3...how's life hangpa sume?cheq harap sume baik2 saje ye.. topic kita hari ni,who is the real "Akim"??? jeng,jeng,jeng...yg sbenaqnye cheq pon tak tau.cheq baru kenal bdk ni. not bad at all(flower boy)...ha3... klakaq pon ade.comey pon ade(rase cam nak tampaq je,sbb comey)ho3.... eventhough kami baru jumpa,tp "Akim" ni sempoi.ade org istilahkan as friendly... tu yg cheq b'minat nk buat entry ni.rase cam bahagia la jupe "Akim" ni..ha3... xde la,cume nak berterima kaseh la kat "Akim" coz die da byk tlg kami. jika sume laki yg ak kenal prangai cam "Akim" kan bagus.ha3... tp xsyok jgak jika dunia ni xde thrill.xkan sume benda nk follow flow kita. xde challenge org kate.org kate,bkn cheq kate... coz bile sume bende yg kite nak snang dpat,snang pegi...once again,org kate,bkn cheq kate. ok,da melalot jaoh ni.back to the track. ok,kalow saudara "Akim" de bce entry ni,(mcm xkan je...ha3) terima kasih tak terhingga tuk sume.tp part yg plg cheq suke bile hang cerite psl "besi" n psl "phone"... ho3...thanx for given us a great info. n to all readers,let's pray 2morow for a better day.make sure that hari esok adelah lebih baik dr hari ini... n to all muslimin,jgn lupe pegi solat jumaat.n to all muslimat,jom pegi pasor chabang tiga pg besok.ha3..pastu b'fast at selera timur. ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....nytez everyone!!!!

Thursday, September 22, 2011

"난 이상한 사람이다"-the weird me

Assalamualaikum semua
yorobun,anhyeonghaseyo...
minna-san,konnichiwa...
ni-hao...
hello everyone...
ho3...ok,di petang yg mendung,di saat guruh b'dentum dan mata yg kuyu puyu ni,saje la nk share a lyrics...jeng,jeng,jeng...read below k...

Wangi,kau lalu
Wangi bagaikan oh bunga
Kau tak kenali
Aku yang selalu perhatikanmu
Berseri bagaikan bintang
Ku tak mahu
Kau kan hilang
Di waktu siang
Biarpun aku yang asing
Selalu memikirkanmu
Ku percaya cinta
Itu memang buta
Harap kau sudi mendengar
Deruan pujaan jiwaku
Melalui lagu ini
Oh untukmu

*this song is sang by an indie band...credits to them....enjoy reading...he3....