"twittering is yummy twittering is fun!!!"

Sunday, November 6, 2011

"Selamat Eidul Adha..."

Asslamualaikum semua.wahh da lame jgak conteng kat sini.maklum la,idup kat kampus xsesenang di rumah,boleh on9 24/7.kalow kat kampus,arapkan wifi je.tu pon limit coz kene duk umah sewe.so alternative way is go to the CC.tp CC plak cekau duit.idok le teman nak ngadap pc CC tu unless desperate gilon.neway guys,as today is hari raya haji,mesti rmai yg join ibadah qorban ni.kat TV pon sume psl raya haji same ade talk show or dramas....bagus la coz at least bleh tmbah ilmu pasal haji..juz now saya tonton 1 telefilm ni...seday tu xde sgt tp at the end of story ade a few dialog yg sy suke n it makes me said to myself, "ermm,xrugi ak tengok cite ni..."...salah satu scene cite tu: driver: xpe la bang.saye sedekahkan je.abg smpi kat mekah,abg tlg doakan sy.smoga sy dpt hidayah,jd org baik....n smoga sy dpat jodoh..he3... aswad:insyaAllah,abg akan doakan kamu bleh jejakkan kaki ke Mekah suatu hari 6t... i know,kalow dr penceritaan sy mmg la it sounds like so klise,tp kalow tgk scene tu sndri bru la hangpa sume bleh fham..xpe la psl tu....nk share la jgak kan.name je cuti mid sem,tp actually more kpd self study.lecturer sume bg kije skolah bertimbun...pening duk pk mane satu nk buat.byk sgt....last2,sy tulis entry ni.he3...ntah sempat ke x nk buat sume.hu3...(mesti hangpa duk kate,drpd ak duk rungut baik ak pi buat kije kan,ho3....)....ok la,that's all for now.slamat malam dunia dan slamat mendapat haji yg mabrur bg jemaah haji semua..ameeeeennnn......akhir kata,assalamualaikum ya sodiqi,ya usrati, ya habibi.....:)

No comments:

Post a Comment