"twittering is yummy twittering is fun!!!"

Tuesday, December 27, 2011

"ermmm....Mister Ramyun?????"


Assalamualaikum pembuka bicara...
n salam satu M'sia untuk semua.
siapekah mister ramyun???
mereka terdiri drpd empat org "flower boy" yg bekerja di sebuah kedai ramyun a.k.a maggi.tp xde la maggi bese msk 2 minit da siap tu.ni maggi buat sendiri loh...
ok,back to the bisnes.name kdai ramyun ni adelah bersempena dgn name anak pemilik asal kedai tersebut yakni, Yang Eun Bin.
disebabkan Eun Bin ni xberminat nk uruskan kdai bapak die (die bercita2 nak jd cikgu sbb nk kije ngan kerajaan so die boleh mkn nasi tiap2 hari instead of maggi yg ayah die masak), so Yang ahjussi (pakcik Yang a.k.a ayah Eun Bin) telah mewariskan kedai tersebut kepada anak kawan baik nye yg mempunyai masalah kesihatan dimana die xboleh boring.bile die boring die akan tido secara otomatik (ye,mmg penyakit ni xlogic kan..).lalu terjadi la konflik dimana Eun Bin terpakse berhenti kije kerana bergaduh dgn anak pemilik skolah die sdang buat internship yakni Oppa Cha Chi Soo.nak tambah dramatic n thrill sket,mereka berdua terpakse menjadi part timer kat restoran maggi tu atas sbb2 tertentu.so sape nk tau lbey lanjut sal cite ni silalah layari utube ye...ho3...ok,saje je nk conteng mlm2 buta ni.that's all 4 this morning.hehehehehe....
p/s:cuaca di sini sgt sejuk,so sape2 yg degil tu jgn maen ujan or banjir ye...

No comments:

Post a Comment