"twittering is yummy twittering is fun!!!"

Sunday, December 25, 2011

"I just love DRAMA, coz' it's DRAMATIC..."


Assalamualaikum readers....
well hello there world!!!!
as mention above,cheq nk habaq mai la kan.
cheq mmg suke tgk drama,sbb penoh dgn drama...ho3...
actually cheq nak habaq mai satu crita ni.cheq skang tgh officially mendolop satu drama korea ni (yes,i am a K-pop lover,tp xde la smpai xtau ckap mlayu..)
al kesahnye di sini,tajuk cite ni psl ramyun atau dlm Bahasa Melayu nye adelah maggi.
maggi pon org korea boleh buat jd crite (aigoo2)...
of coz bese kalow nk tgk crite korea ni,mesti nk tgk org hensem (bg saya,sepet tu comel,ho3..ok,xde kaitan), n for guys, mesti la nk tgk awek2 cun.
tp sy gerenti cite ni xde la typical cite korea.mcm crite Secret Garden (bg org yg tgk cite ni la) cite ni sgt jjang.one of most popular drama for 2011 same cam cite ni la.eventhough hero n heroin bese je,tp jln cite tu awesome.kdang mmg rase cam slow sket but still ok n boleh layan.tipula kalow sy kate cite ni mmg laen gilon dr typical cite korea but still i think it's worth to be watch la.especially for those yg suke jd heartbreaker (playboy or playgirl!!!)...
de satu quote from the heroin line n it sounds like this
‎"fooling around with someone's feelings...
trying someone out when you're not even interested...
that's something you deserve to get hit for..."...
mmg sy suke statement ni (mgkin sbb sy slalu dipermainkan kot???ho3...) tp honestly sy mmg sakit hati la dgn org yg mcm tu.katenye nk test market???snang bahase kan org spesis mcm ni.asal xpi lelong je diri kat pasar, kalow nk test sgt kan???xfaham la manusia mcm ni.bg sy perasaan suka, benci, sayang tu gifted tau.bkn boleh buat main2.bak kate matluthfi "kalow hang xsuka kat certain people tu awat hang panggil die baby???".betol sgt la statement ni coz awat hang bg harapan kat depa kalow hang nk main2.mgkn bg hangpa yg suka toying around others feeling ni akan ckap "tu clap depa la sbb perasan org suka kat depa" or "ak saje je nk try,bkn niat pon nk cuit hati ke ape ke", but still,hangpa kene igt, differ people have differ perception or understanding.that's y hangpa sume kene la serious sket dlm hal2 mcm ni.
ha3..tibe2 plak cheq jd emo dlm hal ni.padahal asalnye cheq nk promote sal cite ni je.ho3...neway la,jgn plak readers rse menyampah or serabot dgn statement kat atas,sy juz nk share opinion n sedikit luahan atas kesalan terhadap ape yg berlaku keatas diri sy (yes,i am LAME,ho3..).tp tu sume mainan dunia je.xyah pikir pon.anggap je tu lumrah hidup,ups n down.settle sume kije.ok la,dah cukop merapu.mcm bese, thnx to all readers(kalow ade la kan yg bace kesah boring camni)..akhir kata,SELAMAT MALAM DUNIA n ASSALAMUALAIKUM!!!

No comments:

Post a Comment