"twittering is yummy twittering is fun!!!"

Saturday, December 24, 2011

"wahhhhhhhhhh....BENGANGnye............"

"bengang gilon...."
yes, mlm ni aku mmg bengang gilon (sorry coz im going to use "aku" tonight)....
i dunno la kan,asal org xpuas hati sgt dgn ape yg kita buat.kita xpernah care pon ape yg depa buat.infact,ape yg kita buat tu xde kaitan dgn sape pon,xjatuhkan maruah sape2 pon hatta maruah sendiri.kita juz buat bende yg kita suka.xgantung dgn org.xharap dgn org.sume buat sndiri.pasai apa depa plak yg susah2 hati,bazir air liur...
pastu nak jatuhkan maruah org plak.depan org lain!!!!pasai APA????????????
ape jenis spesis la.berani ckap xhipokrit tp sebenarnya depa la yg hipokrit.pasai apa,pasai depa xtau pon yg depa ni hipokrit.hidup dlm dunia sndiri.dunia "perasan bagus".smpai ape yg org laen buat depa nampak luar biasa.tu la masalahnya pemikiran org skarang.dah org tu xpernah kacow hang,hang nk pi kacow pasai apa????seriously, u killed my mood at one shot!!!!if u were ryte here in front of me now, jgn cakap ak nak tampaq je, kalow boleh ak hambur sume kata2 dahsyat straight to ur face sampai hang pon xpercaya n sambil mulot terlopong hang mesti akan berkata "rupa2nya,kau tidak lah selemah lembut yg ak sangkakan" (ok,aku tau ni mengarut,aku cume nk tambah action bg dramatik sket cite ni)...
perghhhhhhhhhh....best gak buat crite mcm ni.sory la readers (ade ke org yg bace blog ak ni???ho3...), tp seriously sy tgh bengang dgn perilaku seseorg ni.sy xtau la ape motif die kan, tp ape yg die buat tu sgt mengecewakan hati sy.sebelom ni da byk kali die buat,tp sy tahan,sy xamek kesah sgt,sebab sy tau die ni jenis camne.tp xleh la nk straight forward sgt sampai broke others feeling.incase la die nak kate gurau je,but for me that doesn't sound like jokes.that is so irritating...
nasib baik la ade tempat nk tulis curahan jiwa dan hati yg lara.sy konpem,rmai yg alami perasaan camni.nk luahkan kat org,6t org kate "chill ah,buat bodoh je"..tp bg sy,sbb buat bodoh la seseorg tu bleh b'tindak luar kawalan.smpai da xtau nk jage adab.huff3!!!ok la,sy rase cukop la setakat ni.korg pon mesti da bored dgn crite ni.ho3.cukop sekadar m'beri iktibar,dlm pergaulan kite dgn org ni,kene igt sket,xsemua org punye hati dan character yg same.xsemestinye selame ni die xpernah melenting bermakna die xpernah kesah ape yg kita buat.mgkin dia pendam sahaje.besides,xsemua org bleh adapt certain jokes as a jokes.seriously, maybe sy ni org yg gila2 sket mcm jagger, tp still sy xleh adapt bile jokes yg libatkan maruah dan perasaan.yes, i admit,im a very a sensitive person, which most of my fren did'nt know.tp kadang i just let go.nak buat camne,kite da pilih die as kawan.ok la,sampai di sini sahaje ye tuk malam ni.Assalamualaikum n selamat malam dunia...
p/s:special advice for guys,please don't toy around a girl's feeling,coz' that doesn't cool either jjang (hebat in korean)...peace no war k!!!!

1 comment:

  1. arghhhhhhhhhh...sekali lg cheq bengang coz cheq xleh upload pic skali ngan entree ni..ape nasib ak mlm ni????malang mmg xberbau as the morale of story guys....hu3...

    ReplyDelete