"twittering is yummy twittering is fun!!!"

Monday, December 26, 2011

"YES, I am SINGLE!!!!"....


Assalamualaikum semua...
well hello there world!!!!!
ok,the statement above doesn't mean anything readers.it juz a shout out (huh????)...
ho3..juz a few hours a go someone shared a picture on facebook that state "SHARE if you're ending 2011 SINGLE"...well that's me.
juz wanna share la kan (xde niat untuk meraih sebarang simpati ye..).
i dunno la whether u guys know or not that im already 22.and honestly, seriously of course i would feel envy with my fren that already have their boy/gurl freind (wait a minute,sape je kwn ak yg de boipren or gurlpren?).tipula kalow ak ckap "alah,ak xhengen pon nk kapel2 ni,buang mase je" (maybe la perasaan ni akan berlaku bile kwn2 ak yg berkapel ni nangis2 or badmood sbb gaduh dgn pasangan msg2).tp xde la plak ak ni smpi pi kat certain people n then ask them "hang nak jd marka aku x???",tu kije gilon name nye.kesahnye,kat cnie,ak nk cite la sebuah crita kuliah cinta (hatuix33).
it starts with, one thing i don't know why, it does'nt really matter,bla2,bla2...
juz playing around.ok it starts with, suatu ketika ketika i was going to "starbuck"(a cafe operated at the junction of blok 9 kat uitm dungun).so there was the 1st time i met this sepet boy who wearing baju petak2 (he3,blushing2....).die ni cukop sifat la katekan (ala2 k-pop gitu) di pandangan mata ak la,org laen ak xtau la kan coz its all depend on the eye of the beholder,ho3...so disebabkan ak ni mmg suke org mate sepet,of coz la ak cair tgk mamat ni (ha3...).so that was the 1st time i saw him, n then a few days later in the same week i think if i was not mistaken, i saw him again n there he goes again with his petak2 shirt.ho3...but unfortunately,that was the last time i saw him.afterthat no more.hangpa sume pernah dgr x, kalow kite jumpe org yg same about 3 times in a roll,ade jodoh la tu.so nmpk gaye,ak mmg xde jodoh la dgn die.hu3.tp still i was hoping to see him again (juz nk tgk ye,bkn nk pelok.pelok xboleh,harammm...he3...).so harap2 lps abes cuti study week ni, i will have a chance to see him again with his petak2 shirt.ngeeeeeeeeeee...(sound like gedik kan,tp seriously,ak juz nk tgk je,nk admire je..ho3..).ok la,tu je la kesahnye.
bg sesape yg nk tau sgt psl si sepet,berkemeja petak yg slalu ak post kat FB tu,psl bdk ni la.stop pk yg bkn2 lps ni.ak xde skandal dgn sape2 pon.die bkn nak kat ak pon.die sape, burung nuri, warna warni.ak ni burung gagak je,hitam kelam.so xyah la korg nk berteka teki sgt ye.ho3...
p/s:sori ye readers, sy gune perkataan aku hari ni.sbb sy rse lbey sempoi..he3...Assalamualaikum n slamat sejahtera semua ye.salam 1 kompenterari pop semua!!!ho3...

No comments:

Post a Comment