"twittering is yummy twittering is fun!!!"

Friday, January 20, 2012

"Alhamdulillah...exam is over!!!"


Assalamualaikum...
well,hello there world!!!
Alhamdulillah,exam da abes!!!
well actually,yesterday was my last paper for subjek e-commerce (lupe full name course tu,ho3..nmpk sgt xamek berat,aigoo2).

susah nye soalan hanya Allah dan kawan2 je tau (actually sbb xbace abes,tu yg xleh jwab,ngeeeeee).
tapi disebabkan da last paper,even xleh jwb,hati cam tenang gilon menggoreng n m'eksploitasi kan sbarang idea yg mencurah bgaikan ke ladang gandum!!!
tak kesah la betol ke tidak janji jgn tinggal empty,blank answer.mane la tau ade rezki lecturer baik hati bg markah mane2 point yg related kan.InsyaAllah.

lepas abes exam pegi bli mkanan kat pasar malam dgn hati berbunga (lapar gilon kot mase exam,xmkan nasi lagi seharian,hu3..vroom2 bunyi perot jwb exam).
mcm bese beli ayam n nasi lemak (sius sambal die mmg sdap,ade manisnye,ade pedasnye,tambah masin ikan bilis,pergh,superb!!!).

btw,ari ni sy terbace kat laman sesawang hot.fm yg Ally Iskandar bakal bernikah dgn Farah Lee.FYI, Ally ni orang kg sy,kg.Padang Midin,he3...last nmpk die blk kg Padang Midin time arwah datuk die meninggal.mase tu kecoh bile org tau rupenye Ally Iskandar ni cucu Tok ma(kami panggil nenek Ally Tok Ma,n slalu mase kecik2 pegi kedai tok ma beli junk foods,ho3..).neway,congrats la tuk Ally (mcm la die bace blog ak ni,ho3..).
hope both of them will be happily ever after, dunia n akhirat!!!

ok,that's all for today.may Allah bless you, all readers n Muslims!!!

p/s:to those yg belom abes exam,BERUSAHA kawan2 n sahabat!!!saya tau korg mampu punye,yg penting tawakal dgn Allah,let bygone be bygone!!!Assalamualaikum n salam satu Malaysia!!!

No comments:

Post a Comment